MANEGE DES PETITES TERRES

flag
  • Paardrijden
Wij bevinden ons op 2 km van Libramont, een belangrijk commercieel centrum in het hartje van de Ardennen. Afgelegen op het platteland in de toeristische driehoek Saint-Hubert, Neufchâteau, Bouillon. Niettemin zeer gemakkelijk toegankelijk dankzij de nabijheid van de E411, E25, de N89 en de spoorlijn Brussel-Luxemburg. Onze paardrijkring organiseert een veelvoud aan activiteiten die geschikt zijn voor eenieder. Marie-Paul, de eigenares, ontvangt u het hele jaar door: ze zal zich persoonlijk om u bekommeren, naargelang uw paardrijniveau en uw wensen.
We organiseren lessen, stages, wandelingen en koetsritten. Bekijk onze website om onze promoties te ontdekken. Ander telefoonnummer : 0495/25 37 95.
Alle disciplines van het paardrijden.
Verhuur van pony's en paarden.
Sinds meer dan 15 jaar onderzoekt de etholoog J-Cl Barrey (http://puisaye-station-recherche.ifrance.com) het gedrag van paarden.

Voor professionals uit de toeristische sector

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.