ITINERAIRES REMARQUABLES EN WALLONIE: N°22

flag
  • Wandeling/wandeltocht
De wandeling begint via een didactisch pad met verklarende borden in drie talen. U komt voorbij het kruis van St-Hubertus (Hubertuskreuz) dat in 1672 werd opgericht evenals de oude spoorlijn Born-Vielsalm met haar specifieke grasachtige flora. Daarna volgt het bosgebied Stibuir met zijn geologische en plantkundige eigenaardigheden. De fauna die er leeft is typisch voor de Ardennen: herten, reeën, everzwijnen en vossen.
U kunt de wandelkaart hier downloaden.Voor meer info: Maison du Tourisme des Cantons de l'Est, place Albert Ier, 4960 MALMEDY.Tel.: 080/33 02 50.E-mail: info@eastbelgium.com.Internet: http://www.eastbelgium.com.
Vertrek aan het skipaviljoen (Skihütte) van Rodt aan de ingang van het bos.Bereikbaarheid: N675 en N675A St. Vith-Vielsalm. In de omgeving van Rodt, de borden "Skihütte" of "Biermuseum" volgen. Parking voor 80 auto's.

Informatie over de wandeling

Longueur

Distance minimum12 Km

Duur

Minimumduur4:00

Voor professionals uit de toeristische sector

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.