Open boerderijdagen in Wallonië

flag
  • Journées fermes ouvertes en Wallonie
  • Bijeenkomst
Van zaterdag 24 tot 25 juni 2017.

Ontdek gedurende een heel weekend wat er gebeurt in de coulissen van uw keuken. Overal in Wallonië! Op 24 en 25 juni 2017.

 

Op de meeste boerderijen kan je artisanale producten proeven en via een route kan de bezoeker leuke herinneringen en boerderijproducten meenemen naar huis. Maar liefst 68 hoevebedrijven doen mee!

Ter gelegenheid van deze Open Boerderijdagen ontvangen ze je met veel plezier en laten ze je kennismaken met de dagelijkse realiteit van boeren en boerinnen... De dieren grazen en herkauwen, terwijl de mens stampt, kneedt en klopt en de landbouwer de basisingrediënten voor uw voedsel klaarmaakt.

De landbouw is al meer dan 3000 jaar de bewaker van onze landschappen en van ons erfgoed en zorgt ervoor dat het platteland groen en actief blijft.
De dagelijkse zorg voor het milieu, het welzijn van de dieren en de productie van kwaliteitsvoedingsmiddelen zijn van primordiaal belang in de Waalse landbouw. Volledig programma en lijst met deelnemers op de onderstaande website.
Landbouwers uit heel Wallonië openen hun deuren en laten je het echte boerderijleven ontdekken!

Voor professionals uit de toeristische sector

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.