De 10 miles van Charleroi: loopwedstrijd

flag
  • Les 10 miles de Charleroi : Course à pied
  • Sport
Evenement gepland voor de maand juni 2017
Data en programma kunnen veranderen.
Een van de oudste loopwedstrijden op de weg in de streek! Er is ook een wedstrijd voor jongeren. In Charleroi, in juni 2017.

Programma: 11u uitdelen van de rugnummers en inschrijvingen 14u Start Jongerenwedstrijd 15u Start 5 miles en 10 miles 15u15 Kindertombola 18u Prijsuitreiking van de 5 en 10 miles 18u30 Prijsuitreiking van de Trophée en Tombola voor volwassenen

Praktisch

Jongerenwedstrijd (4 tot 14 jaar): ter plaatse inschrijven, € 1 terugbetaald bij aankomst door de Provincie Henegouwen "Sport" 5 en 10 miles: vooraf inschrijven - € 7 ter plaatse inschrijven € 9 VOOR MIN 16-JARIGEN: € 2! Gevarieerd PARCOURS in de stad PARKING VOOR DE LOPERS op "Ville 2" en parking 2 van Expo Charleroi (pendelbussen zijn voorzien)!

Prijsuitreiking om 18u - Op het plein van de Université de Travail in Charleroi. Verder ook nog: Activiteiten, Welkomstdorp, kinderanimatie, bar en snacks. 

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand juni 2017
Data en programma kunnen veranderen.

Voor professionals uit de toeristische sector

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.