Natuurmarathon in hartje Belgische Ardennen - Les Boucles Ardennaises

flag
  • Marathon Nature au coeur de l'Ardenne Belge - Les Boucles Ardennaises
  • Sport
Op zaterdag 03 juni 2017
Halve marathon, trail en 10 km natuur in hartje Belgische Ardennen. Het evenement verandert van naam en wordt Les Boucles Ardennaises. In La Roche in juni 2017.
Volledig omringd door de natuur zullen honderden deelnemers hun zorgen even vergeten en zo hard sporten dat ze er 's morgens stijve benen van hebben. Ze zullen onderweg de charmes van onze regio en de mooie landschappen ontdekken, met het oog op welzijn en sportieve uitdaging.
De Natuurmarathon mag dan wel van het programma verdwenen zijn, hij maakt wel plaats voor een tocht van 10 km. Hierdoor wordt het evenement toegankelijk voor sportievelingen die minder getraind en voorbereid zijn op de hoogteverschillen van onze regio.

Na de start in het centrum van La Roche-en-Ardenne ontdekken de lopers de schoonheid van de Ardense landschappen, de Ourthevallei, de dorpjes en de pittoreske hoeves die de rode draad vormden tijdens het uitdenken van de tochten.
Stipt om 10 uur vertrekken de lopers van de 10 km samen met de halve marathonlopers vanaf het sportcomplex richting het eerste boslandschap. De deelnemers van de 37 km vertrekken om 8u30.
De tochten zijn heel afwisselend en de lopers van de Trail zullen door de smalle weggetjes sluipen, zichzelf omhoog slepen op de steilste bergkammen, de hellingen snel afdalen, de westelijke Ourthe oversteken en beekjes aflopen.
Wees talrijk aanwezig om de deelnemers aan te moedigen en kom iets nuttigen in de tent bij de aankomst- en finishlijn.

Voor professionals uit de toeristische sector

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.