Bitume Festival - Internationaal Festival van het Straattheater

flag
  • Bitume Festival - Festival International de Théâtre de Rue
  • Festival
  • Voorstelling
  • Theater
Evenement gepland voor de maand juli 2017
Data en programma kunnen veranderen.

In tenten of in de openlucht genieten van meer dan 20 professionele voorstellingen op een gezellig en gratis festival? Kom naar La-Roche-en-Ardenne in juli 2017.

Bitume is een veelzijdig festival van straattheater dat zijn 21ste verjaardag viert!

Het is een gratis festival, want het wil het hele volk in één publieke ruimte verzamelen. Iedereen, rijk of arm, moet dit kunnen meemaken en ontroerd, verrast en opgevrolijkt worden door een artiest.

Als rondtrekkend festival wil Bitume een nieuwe dynamiek creëren op elke plaats waar het halt houdt. Bitume is ook een betrokken festival, want tijdens de maanden voor het feest worden er projecten gelanceerd om de bevolking warm te maken voor het festival.

Tijdens dit weekend zal de openbare ruimte optimaal benut worden met voorstellingen en een gezellige en familiale sfeer.

Dat zorgt ervoor dat Bitume waarden, ideeën en vraagstellingen kan overbrengen door middel van voorstellingen, een actieve ruimte en diverse projecten die door verschillende mensen voor en tijdens het festival werden uitgedacht.

Op dit festival zal je een ontspannen en leuk moment beleven!

Het Bitume Festival op Facebook

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand juli 2017
Data en programma kunnen veranderen.

Voor professionals uit de toeristische sector

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.