Het Boekenfeest van Redu

flag
  • La Fête du Livre de Redu
  • Bijeenkomst
Evenement gepland van maart tot april 2018
Data en programma kunnen veranderen.
Tal van boekenverkopers nemen de straten van het dorp in naast de bestaande boekenwinkels en lokale ambachtslui. In Redu in maart 2017.

Tijdens het Paasweekend wordt het dorp Redu een voetgangerszone. Boekliefhebbers kunnen er naast een vijftiental bestaande boekhandels ook vele professionele tentoonstellingen aantreffen.  Het Boekendorp ontvangt in haar levendige straten alle boekenliefhebbers met open armen.

Verschillende boekhandelaars zullen voor de gelegenheid hun collectie in de straten van het dorp etaleren om het aanbod van de 15 bestaande boekhandelaars en lokale ambachtslui nog uit te breiden.

Redu biedt in een feestelijke sfeer zoals gewoonlijk een unieke collectie aan aan mensen die gepassioneerd zijn door literatuur, liefhebbers, nieuwsgierigaards of mensen die gewoon op zoek zijn naar een boek, nieuw of tweedehands, origineel, zeldzaam of onvindbaar!

Openingstijden

Evenement gepland van maart tot april 2018
Data en programma kunnen veranderen.

Organisatoren

Voor professionals uit de toeristische sector

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.