Uw teambuilding 'à la kart', getekend John Martin's Karting

flag
  • Votre teambuilding "à la kart", signé John Martin's Karting
  • Sportactiviteiten
Op zoek naar een unieke, leuke en gezellig locatie om uw producten aan te prijzen? Welkom in de wereld van de motorsport, toegankelijk voor iedereen!
Troeven:
  • Twee sites in België: Namen en Luik
  • Moduleerbare seminariezaal (van 2-100 personen)
  • Geluidsdichte zaal (40 personen) voor conferenties en opleidingen

Daag uw  medewerkers uit tot een wedstrijdje dat de teamgeest ten goede komt: John Martin's Karting stelt twee circuits à la Formule 1 ter beschikking.

U vindt er twee moderne ruimtes, high-tech en gezelligheid.

JKM LUIK beschikt over zalen en ruimtes waar u seminaries, conferenties en opleidingen kan organiseren (tot 100 personen) of een cocktailparty, een staand buffet of productpresentatie (tot 200 personen). Perfect voor bedrijven & groepen.

JKM NAMEN beschikt over een van de grootste indoor-pistes van België in een fantastisch kader. De plaats bij uitstek voor een teambuilding op maat en wedstrijdjes.

De twee locaties zijn beschikbaar voor teambuilding en kunnen worden afgehuurd voor privé-evenementen.
Beide locaties hebben een panoramische bar en terras die je een fantastisch zicht op de piste verschaffen, degenen die niet deelnemen aan de activiteit kunnen de wedstrijd dus volledig volgen van op hun stoel.
Of u nu tien minuutjes met een kart wilt rijden of een teambuilding wilt organiseren met uw collega's, JMK zal er alles aan doen om u op uw wenken te bedienen.

Praktische informatie

JMK NAMEN Rue de la Glacerie 6
B - 5150 FLOREFFE
(0)81 44 44 44
(0)81 45 01 13
JMK LUIK Rue Churchill 26
B - 4624 LIÈGE
(0)4 344 44 00
(0)4 278 44 37

Voor professionals uit de toeristische sector

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de verantwoordelijke van het arrangement dat je interesseert.