Le Val d'Arimont, familieparadijs in Malmedy

flag
 • Package
Hotel-Resort Le Val D’Arimont (3 sterren) is een familieparadijs gelegen aan de voet van de Hoge Venen, op 3 km van Malmedy.

Landhuisjes 

Hotel-Resort Le Val d’Arimont telt 36 luxueuze landhuisjes, groot en klein, ideaal voor een familieverblijf. De huisjes zijn zeer comfortabel ingericht. De open haard zorgt voor een warme en huiselijke sfeer. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Er is één badlaken per persoon en per verblijf voorzien.

Voor grote families en kinderen:

•Mogelijkheid om 2 aangrenzende landhuisjes te huren (6 tot 12 personen per landhuisje).

•Verhuur van kinderbed en kinderstoel.

Hotel 

Hotel Le Val d’Arimont telt 20 comfortabel uitgeruste hotelkamers, aan zeer interessante prijzen. De kamers zijn netjes, ruim en met liefde en zorg gedecoreerd. Je kan er in alle rust en stilte genieten van een verkwikkende slaap, gevolgd door een heerlijk ontbijtbuffet met schitterend zicht op de tuin.

Tarief op basis van een reservatie voor 2 personen in een dubbele kamer:  

 • 1 nacht vanaf € 50 pp, inclusief ontbijt en toegang tot sportinfrastructuur en ontspanningsruimte
 • Kinderen tussen 0 en 2 jaar verblijven gratis in de kamer van de ouders

 • Restaurant: proef de heerlijke streekgerechten 

  De nieuwe chef van Hotel-Resort Le Val d’Arimont, Stéphanie, goochelt met de smaken van de allerbeste producten uit de regio. De kaart en de menu’s worden opgesteld in functie van de seizoenen. Zo krijg je altijd het allerbeste op je bord. Laat je verrassen door de beste streekgerechten, allemaal met passie bereid!

  Brasserie: aan het haardvuur of op het terras 

  Snel en budgetvriendelijk ! 

  Voor een tussenstop of een kleine maaltijd onder vrienden kan je steeds in de brasserie terecht. Tijdens de koude wintermaanden aan het haardvuur. Tijdens de zomermaanden op het terras. Proef zeker de overheerlijke pannenkoeken na een fikse wandeling!

  Batterijen opladen in volle natuur

  Stevig sporten of herbronnen in de wellness? Hier is werkelijk alles om op krachten te komen.
  De "RAVeL"-fietsroute die het domein doorkruist, leidt je langs prachtige landschappen. Tal van wandelingen starten aan de receptie. Ontspannen kan je in het overdekte zwembad, de jacuzzi en in de hammam van het hotel. 's Zomers kan de pret niet op in het grote buitenzwembad.
  Activiteiten ter plaatse: petanque, tafelvoetbal, tafeltennis, tennis, squash, speelplein, ...
   

  Voor professionals uit de toeristische sector

  Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de verantwoordelijke van het arrangement dat je interesseert.